Print this page

South City Gospel Choir la Penitenciarul Aiud

În data de 01.06.2019, corul South City Gospel din Danemarca a vizititat Penitenciarul de Maximă Siguranță din Aiud. Aproximativ 100 de persoane din custodia penitenciarului au ascultat cântecele Gospel, cântate de cei 35 de membrii ai corului.
0 comment
South City Gospel Choir la Penitenciarul Aiud

La început, corul a cântat în clubul de activități al penitenciarului, în prezența a aproximativ 50 de persoane private de libertate. Chiar dacă la început, aceștia ne priveau cu reticență, treptat, și-au deschis inimile și au rezonat cu bucurie la programul nostru. În încheiere, au ascultat mărturia pastorului Neil Harvey din Țara Galilor. Acesta le-a povestit cum dragostea lui Dumnezeu l-a găsit într-unul din penitenciarele din Londra, unde a fost încarcerat din cauza traficului de droguri în care a fost implicat, pe vremea când era membru al unei bande notorii din Anglia.

Cartea ”Eliberat”, în care Neil și-a povestit viața, a fost oferită în dar celor prezenți

În drum spre ieșire, corul a cântat și în curtea penitenciarului pentru cei aflați celulele lor în secțiile de maximă siguranță, care i-au putut asculta de la geamuri.

Ziua s-a terminat cu vizitarea Salinei din Turda, unde oaspeții danezi au fost impresionați de grandoarea și frumusețea acestui obiectiv turistic.