Print this page

Fotbalist de la West Ham la Penitenciarul Aiud

Tinerii de la Penitenciarul de Maximă Siguranță de la Aiud, au avut parte de o vizită surpriză din partea unor jucători profesioniști de fotbal. Aceștia au venit din Anglia și au petrecut aproximativ 3 ore alături de băieții prezenți
0 comment
(0 votes)
  • font size
Fotbalist de la West Ham la Penitenciarul Aiud

Josh Pask, fundaș la West Ham United, Darryl Robson, fost jucător la Middlesbrough și Tobi Sho-Silva, atacant la Dover Athletic, au fost cei trei sportivi care au vizitat penitenciarul din Aiud. Alături de ei a venit și Omogbai Shaun, un fotograf dar și alți voluntari ai fundației Rescue.

În prima parte a întâlnirii, băieții au jucat fotbal împreună cu cei veniți în vizită. Tinerii din custodia penitenciarului au fost foarte bucuroși să poată juca alături de fotbaliști din prima ligă engleză.

Vizita englezilor nu a fost doar pentru a juca fotbal cu băieții, scopul întâlnirii a fost și acela de a le vorbi despre puterea lui Dumnezeu care schimbă vieți și că indiferent prin ce încercări ar trece, să nu uite că Dumnezeu îi poate ajuta dacă îi cer ajutorul în rugăciune. Musafirii au spus fiecare o scurtă mărturie despre modul în care Dumnezeu a lucrat în viețile lor. La final s-au rugat pentru cei care au ieșit la întâlnire, încredințând viețile și familiile lor în mâna lui Dumnezeu.

Înainte de a merge la camerele lor, toți au fost premiați cu câte o medalie, dar au primit și câte un plic timbrat și literatură creștină din partea Fundației Rescue.

sursa foto: google