Print this page

Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.

25 Mar 2015 0 comment
(0 votes)
 
  • font size

Am fost un rob al placerilor lumesti si mai rau un impatimit al alcoolului.

Am inceput sa citesc Biblia cu mult timp in urma cand datorita greutatilor muncii de navigator si a experientelor periculoase traite pe mare, in inima mea a aparut un semn de intrebare. Am fost la multe misiuni baptiste din strainatate, de peste tot am adunat Biblii si materiale religioase care stau undeva acasa, prafuite intr-un raft al bibliotecii. Am fost un crestin cu numele, nu cu inima si cu fapte placute lui Dumnezeu.

Aici in puscarie am intalnit un om schimbat; am fugit de ipocrizie, m-am intors, ca raspuns la chemarea lui Dumnezeu, intr-o sete de schimbare.

Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele, lumina care sa ma calauzeasca de acum inainte. Imi asum afirmatia ce ma caracterizeaza ca: ”am experimentat multe in viata mea rebela”, insa nu am stiut niciodata ce inseamna sa fi cu adevarat fericit, decat acum cand am invatat  sa-L cunosc pe Dumnezeu si pe mine insumi.
In 1Ioan 4:9-10, am aflat dragostea lui Dumnezeu si ca Isus a fost trimis ca jertfa de ispasire a pacatelor noastre.
Ce poate fi oare mai maret ca aceasta dragoste 

Era greu de citit la inceput Biblia, pentru ca nu stiam sa o inteleg, dar de cand o cerecetez in amanunt, descopar ca imi place din ce in ce mai mult. De fiecare data citesc noi si noi adevaruri incat as putea spune ca la inceput am fost orb, iar acum vad, precum orbul din Ioan cap. 9 “Eu una stiu: ca eram orb si acum vad”

Inchei aceasta scrisoare prin a spune precum psalmistul:
“Cat pentru mine(George), fericirea mea este sa ma aropii de Dumnezeu: pe Domnul Dumnezeu Il fac locul meu de adapost, ca sa povestesc toate lucrarile Sale”(Ps 73:28)
“Caci mie nu mi-e rusine cu Evanghelia lui Hristos; fiindca ea este puterea lui Dumnezeu  pentru mantuirea fiecaruia care crede.”(Romani)

George P.- Penitenciarul Galati

Latest from Super User