Print this page

La cinema

În data de 31.01.2019, copiii din programul de After-School, care provin din familii defavorizate din județul Cluj, au fost răsplătiți cu ocazia terminării primului semestru din acest an școlar, cu o vizită la cinema.
0 comment
(0 votes)
  • font size
La cinema

Îmbrăcați frumos copiii au fost duși la unul dintre mall-urile din orașul Cluj-Napoca pentru a viziona alături de voluntari ai fundației, desenul animat ”Ralph rupe netu' ”. Pentru prima dată la un cinema și o primă experiență 3D, bucuria s-a putut citi pe fețele copiilor care au stat nemișcați pe toată durata derulării filmului. Popcornul și sucul nu au lipsit pentru a se putea bucura de întreaga experiență a unui cinema.

Scopul acestei activități a fost de a aprecia rezultatele obținute la învățătură a celor 10 copii aflați în evidența Rescue. Totodată prin acest tip de activități se dorește încurajarea copiilor de a continua să frecventeze școala, de a persevera în învățătura școlară și de a dobândi un caracter integru demn de societatea în care trăim pentru a se ridica deasupra celorlalți aflați în mediul din care provin și pentru a putea adera la o viață ca acelor care i-au înconjurat.

Activitatea a fost sponsorizată de Biserica Relevant Cluj-Napoca care se implică activ în activitățile Fundației Rescue. Dorim ca Dumnezeu să îi binecuvânteze și ne bucurăm de fiecare colaborare care vine în sprijinul persoanelor, din județul Cluj, aflate în nevoie.

Related items