Print this page

Vizită la Muzeul Zoologic Cluj-Napoca

”După muncă și răsplată”, așa și copiii din programul de ”After-school” al Fundației Rescue, sunt răsplătiți lunar pentru evoluția lor în comportament și pentru rezultatele școlare. De data aceasta, răsplata a fost o vizită la Muzeul Zoologic Cluj-Napoca și o vizită în parcul central al municipiului unde au servit masa și s-au jucat alături de voluntarii fundației.
0 comment
(0 votes)
  • font size
Vizită la Muzeul Zoologic Cluj-Napoca

Gândul că și de această dată vor merge undeva în oraș, copiii s-au pregătit din timp, spălându-și papucii și alegându-și hainele cele mai frumoase pe care le-au împăturat și le-au pus deoparte așteptând să vadă ce vor mai descoperii nou de această dată.

În prima parte a ieșirii, copiii s-au bucurat enorm să ajungă pentru prima dată la Muzeul Zoologic Cluj-Napoca, unde au fost impresionați de specile de animale de care ei încă nu auziseră dar au fost bucuroși să descopere și animalele care altădată le-au văzut doar în cărțile de colorat sau în cărțile din care ei citesc. Felinele mari și mici, păsări de toate mărimile și alte mamifere au fost o adevărată încântare pentru micuții exploratori.

Din această mini-excursie nu a lipsit și joaca, așa că după vizita la muzeu, copiii au mers în Parcul Central din oraș, unde după ce au servit masa s-au jucat împreună cu cele trei voluntare care au fost alături de ei pe tot parcursul zilei, Magda și Codruța din Biserica Relevant și Rebeca din Biserica Penticostală Speranța.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce pregătește copiilor din program dar și Bisericii Relevant pentru această activitate și pentru implicarea în diferitele activități ale Fundației Rescue. Această activitate pe lângă răsplată are și scopul de a încuraja copiii să își schimbe comportamentul în interacțiunea cu cei din jurul lor și să se dezvolte tot mai mult în învățătură.

Ne bucurăm să vedem zilnic faptul că Dumnezeu face schimbări în viețile copiilor și să vedem evoluția lor de-alungul a celor 3 ani de când s-a început programul de ”After-school” unde lucrăm cu 10 copii ce provin din familii defavorizate.

Related items