De la frângere la viață din belșug

Începând cu data de 11 Februarie, Fundația Rescue a derulat în Penitenciarul Gherla, Secția Exterioară, Cluj-Napoca, un program moral-educativ săptămânal intitulat “De la frângere la viață din belșug”.
De la frângere la viață din belșug

Proiectul a fost coordonat de Camelia Petrule care împreună cu 15 voluntari implicați au dorit ca prin această activitate să vină în întâmpinarea nevoilor persoanelor private de libertate în ceea ce priveşte dezvoltarea morală şi promovarea acelor valori morale care dau tărie caracterului uman.

Programul s-a desfăşurat pe o perioadă de 3 luni la Penitenciarul din Cluj-Napoca Secţia Exterioară a Penitenciarului Gherla şi a avut forma unui studiu de grup având ca bază, teme actuale vieţii sociale cotidiene, desfăşurat in 12 întâlniri consecutive săptămânale. Temele cuprinse în acest curs vorbesc despre inima femeii, respingere, acceptare, iertare, cum se ajunge de la frângere la o viață din belșug, cum să ai o inimă mulțumitoare, cum trebuie să fie femeia ca soție și mamă și despre credință. Ultima întâlnire va fi una de lucru manual unde femeile vor confecționa felicitări.

Pe parcursul fiecărui curs cele 10 participante au avut timpul necesar pentru a medita la tematica expusă, precum şi în ateliere de grup, oportunitatea de a-şi exprima frustrările sau reuşitele legate de subiectul abordat.

Proiectul s-a încheiat în data de 22 Mai și ne dorim ca în urma cursului, participantele să dezvolte o relație autentică cu Dumnezeu.

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit