Danemarca și Feroe la penitenciarele din România

Mai mulți deținuți din penitenciarele Gherla, Cluj, Aiud, Arad s-au bucurat de vizita unui grup creștin venit din Insulele Feroe și Danemarca veniți pentru a ajuta lucrarea făcută de fundația Rescue.
Danemarca și Feroe la penitenciarele din România

Veniți pentru prima dată în România un cei din Insulele Feroe, însoțiți de doi prieteni mai vechi de ai noștri, din Danemarca, au vizitat 4 penitenciare în care fundația Rescue desfășoară activități.

Am început luni cu o vizită la penitenciarul Gherla, unde noii prieteni au luat contact cu doua grupuri de deținuți, unul de bărbați și celălalt de femei. La aceste doua întalniri au participat aproximativ 80 de persoane private de libertate, care au auzit marturiile celor din Feroe precum și un scurt mesaj despre dragostea si jertfa lui Hristos.

Săptămâna a continuat cu o nouă vizită la penitenciarul din Cluj, unde în cadrul a două întalniri, aproximativ de 70 de femei , private de libertate din aces penitenciar au auzit cât de important este să strigi către Dumnezeu și să îi spui care îți sunt problemele. De asemenea din partea celor din Insulele Feroe au fost spuse doua marturii din care s-a revelat măreția și puterea lui Dumnezeu.

Miercuri am vizitat și penitenciarul de maximă siguranță din Aiud. În acest loc au fost spuse marturii atat de catre cei veniți în vizită dar si de către deținuții care s-au împăcat cu Dumnezeu doar în penitenciar.

Penitenciarul de maxima siguranță din Arad a fost ultima vizită pentru feroezi. Aproximativ 120 persoane au auzit despre mesajul iubirii lui Isus, din partea celor din Feroe și Danemarca. Ne-am bucurat ca grupul muzical ”Sirion”, a fost din nou alături de noi.

În fiecare loc vizitat au fost persoane care au dorit să își predea viața în mâna lui Dumnezeu și să îl accepte pe El ca Tată și Mântuitor personal, dorindu-și să înceapă o nouă viață plină de speranță și nădejde. Fiecare dintre cei prezenți la întâlniri au primit la plecare, literatură creștină și câte un plic timbrat. Dorim ca Dumnezeu să lucreze în viețile lor și să-i călăuzească pe Cale.

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit