Print this page

Joacă la Baza Sportivă Gheorgheni - Robert Beksi

A venit vara, căldura și cu ocazia asta, zilele trecute ne-am distrat, iarăși.
0 comment
(0 votes)
  • font size
Joacă la Baza Sportivă Gheorgheni - Robert Beksi

Câțiva oameni cu dragoste de Dumnezeu, un grup de copii frumoși și o zi minunată, au format o "rețetă" perfectă de "plantat" amintiri. În câteva ore vesele, pe terenul Bazei Sportive din Grigorescu, am avut timp să ne cunoaștem mai bine cu cei noi, să ne jucăm Rațele și Vânătorii, să "fugărim" un fluturaș de badminton, să executăm aruncări stângace la coșul de basket, să măncăm și să desenăm cu cretă colorată. Pe scurt, am dat-o toți în mintea copiiilor dar chiar aveam nevoie de așa ceva. Nimic însă nu s-a făcut fără rânduială, dimpotrivă, chiar dacă a fost vorba despre copii, am început acest timp de părtășie cu o rugaciune și cu o discuție despre dragostea Divină, despre rostul nostru în lume, importanța școlii, a educației și necesitatea unei vieți în acord total cu voia Lui Hristos.

Ziua a fost o bucurie, copiii fiind foarte energici, ne-au încărcat și nouă bateriile și ne-au copleșit cu intrebări și atenție.

La final, i-am condus spre casă, despărțindu-ne cu îmbrățișări și mulțumiri, cu promisiunea revederii și lăsându-le fiecăruia câte o punguță cu mici "bucurii" dulci, plăcerea oricărui copil și nu de puține ori chiar și a oamenilor mari.

A fost încă o experiență faină din seria colaborarilor Rescue - Adorațio.