Print this page

Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.
Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici

25 Mar 2015 0 comment
(0 votes)
 
  • font size

departe de cei dragi, si Ii multumesc din nou ca in tot acest timp m-a ferit de necazuri si boli. 


Il voi ruga pe Domnul cel Preainalt sa va intareasca in credinta, sa va ridice si sa ramaneti o marturie vie pentru Cristos. Da, Dumnezeu este dragoste pentru cei ce cauta Cuvantul Sau scris si cauta calea spre Imparatia Lui. El este gata sa daruiasca dragoste tuturor ce cred in El. Cat timp voi studia Cuvantul Domnului, Il voi lasa ca El sa-mi schimbe inima, sa o curateasca de pacat, de orice intinare a corpului.

Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta, credinta in lucrarea terminata a Domnului Isus Cristos pe cruce. Chiar Pavel spune in Romani 4:25 ca El a fost dat din pricina faradelegilor noastre si a inviat din pricina ca am fost socotiti neprihaniti. Cu siguranta Domnul va duce la bun sfarsit lucrarea pe care a inceput-o in sufletul meu.

Alex I. B. - Penitenciarul Barcea Mare

Latest from Super User