Curățenie, cântece și jocuri în parcul din Sânnicoară

Râsete și bucurie s-a auzit în data de 18 Martie în parcul din localitatea Sânnicoară unde 10 copii de la programul after-school al Fundației Rescue alături de 12 voluntari de la Școala Biblică Apostolică din Danemarca înarmați cu saci de gunoi au curățat întreaga zonă a parcului.
0 comment
(0 votes)
Curățenie, cântece și jocuri în parcul din Sânnicoară

Copiii care frecventează programul de after-school s-au bucurat că au putut contribui din nou la înfrumusețarea parcului din satul în care ei locuiesc și merg la școală. Alături de voluntarii veniți din Danemarca, au făcut echipe și au început să strângă toată mizeria chiar fiind o bucurie pentru ei când vedeau curățenia care rămâne în urma lor.

După ce copii au muncit, au cântat și s-au jucat împreună cu voluntarii dar au și ascultat o istorisire despre cel mai mare ”Supererou” și anume Isus, cel care poate face orice pentru ei și care a murit pentru păcatele lor. La final copiii au fost răsplătiți cu dulciuri și cu câte o minge.

Programul after-school al Fundației Rescue are menirea de a ajuta copiii, care provin din familii cu un trai de viață precar, să se integreze în societate lor și să își dezvolte diferite abilități practice.

Mulțumim celor 12 voluntari de la Școala Biblică din Danemarca pentru implicarea lor și dorim ca Dumnezeu să îi binecuvânteze că au renunțat la confortul lor pentru a oferi bucurie unor copii care sunt marginalizați. Dorim ca Domnul să atingă viețile lor prin exemplul oferit și să le schimbe viitorul.

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit