Vizită la Muzeul Zoologic Cluj-Napoca

”După muncă și răsplată”, așa și copiii din programul de ”After-school” al Fundației Rescue, sunt răsplătiți lunar pentru evoluția lor în comportament și pentru rezultatele școlare. De data aceasta, răsplata a fost o vizită la Muzeul Zoologic Cluj-Napoca și o vizită în parcul central al municipiului unde au servit masa și s-au jucat alături de voluntarii fundației.
0 comment
(0 votes)
Vizită la Muzeul Zoologic Cluj-Napoca

Gândul că și de această dată vor merge undeva în oraș, copiii s-au pregătit din timp, spălându-și papucii și alegându-și hainele cele mai frumoase pe care le-au împăturat și le-au pus deoparte așteptând să vadă ce vor mai descoperii nou de această dată.

În prima parte a ieșirii, copiii s-au bucurat enorm să ajungă pentru prima dată la Muzeul Zoologic Cluj-Napoca, unde au fost impresionați de specile de animale de care ei încă nu auziseră dar au fost bucuroși să descopere și animalele care altădată le-au văzut doar în cărțile de colorat sau în cărțile din care ei citesc. Felinele mari și mici, păsări de toate mărimile și alte mamifere au fost o adevărată încântare pentru micuții exploratori.

Din această mini-excursie nu a lipsit și joaca, așa că după vizita la muzeu, copiii au mers în Parcul Central din oraș, unde după ce au servit masa s-au jucat împreună cu cele trei voluntare care au fost alături de ei pe tot parcursul zilei, Magda și Codruța din Biserica Relevant și Rebeca din Biserica Penticostală Speranța.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce pregătește copiilor din program dar și Bisericii Relevant pentru această activitate și pentru implicarea în diferitele activități ale Fundației Rescue. Această activitate pe lângă răsplată are și scopul de a încuraja copiii să își schimbe comportamentul în interacțiunea cu cei din jurul lor și să se dezvolte tot mai mult în învățătură.

Ne bucurăm să vedem zilnic faptul că Dumnezeu face schimbări în viețile copiilor și să vedem evoluția lor de-alungul a celor 3 ani de când s-a început programul de ”After-school” unde lucrăm cu 10 copii ce provin din familii defavorizate.

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit