Print this page

Ghid Turistic pentru copii

În data de 3 Iunie, voluntari ai fundației, studenți în cadrul Universității Babeș Bolyai, au desfășurat un proiect împreună cu copiii de la programul de After-School la Grădina Botanică din Cluj-Napoca.
0 comment
(0 votes)
  • font size
Ghid Turistic pentru copii

Studenții de la Facultatea de Geografie-Turism au avut ca temă, realizarea unui ghid de prezentare a grădinii botanice ”Alexandru Borza”, adresat copiilor. Aceștia au ales să includă în proiect copiii care participă la programul After-school al Fundației Rescue, pentru a le oferi posibilitatea de a învăța lucruri noi din domeniul botanic.

Copiii au fost pentru prima dată într-o grădină botanică și au fost uimiți și bucuroși de fiecare floare și plantă nouă pe care o descopereau și despre care învățau ceva.

Pe lângă vizitarea grădinii, copiii au avut parte de jocuri diverse pentru a-i ajuta să învețe despre natură și importanța respectării ei. Întâlnirea s-a încheiat cu un picnic în care s-a servit cozonac și suc.

Tinerii studenți au fost bucuroși să își desfășoare proiectul alături de Fundația Rescue și să vadă încântarea de pe fețele copiilor, pe măsură ce descopereau frumusețea oferită de Grădina Botanică.

Apreciem colaborarea cu grupul de studenți și menționăm faptul că lecția de botanică desfășurată în aer liber a fost un plus pentru copii.

Related items