8 Martie impreuna cu femeile din Penitenciarul Arad

O echipă formată din opt tineri din Biserica Penticostală “Betel” Arad, am vizitat un grup de 22 femei din Penitenciarul Arad. Programul a început cu un moment de rugăciune, în care s-a rostit rugăciunea “Tatăl nostru”, dându-se astfel posiblitatea fiecărei participante să se roage. După acest scurt moment, s-au cântat trei cântări  împreună cu  femeile.

0 comment
(0 votes)
8 Martie impreuna cu femeile din Penitenciarul Arad

O echipă formată din opt tineri din Biserica Penticostală “Betel” Arad, am vizitat un grup de 22 femei din Penitenciarul Arad. Programul a început cu un moment de rugăciune, în care s-a rostit rugăciunea “Tatăl nostru”, dându-se astfel posiblitatea fiecărei participante să se roage. După acest scurt moment, s-au cântat trei cântări  împreună cu  femeile.

Mesajul biblic împărtăşit a fost intitulat „Femei din Biblie care au primit un cadou”. Mesajul a ilustrat un moment din viaţa a patru femei din Biblie: Eva, Agar, femeia samariteancă - cea care a găsit Apa vieţii, femeia siro-feniciană – cea care a primit mai mult decât „firimituri”. Prin acest mesaj s-a accentuat ideea că fiecare din aceste femei a primit un dar. Eva a primit un „dar” de la cel rău, şoapta de a mânca ce era interzis, „dar” care după ce a fost acceptat a ajuns să îi pricinuiască multă durere. Celelalte trei femei au primit câte un „dar” din partea lui Dumnezeu, cadou care le-a produs multă bucurie. Însă punctul culminant al mesajului adresat celor prezente a fost că şi ele pot primi un DAR minunat, unul măreţ: iertarea păcatelor, împăcarea cu Dumnezeu şi o viaţă nouă, prin Domnul Isus.

În final, printr-o ilustraţie din viaţa unui tânăr, li s-a spus celor prezente: „Acest cadou din partea lui Dumnezeu este şi pentru tine, poţi primi „graţierea” de viaţa ta din trecut, e suficient doar să-l primeşti”. După alte trei cântări cântate împreună, toate cele care au participat au servit prăjituri şi suc, timp în care s-a discutat cu cele care au dorit să împărtăşească din sufletul lor mici frânturi şi amintiri. Majoritatea din cele prezente şi-au exprimat dorinţa de a mai fi vizitate.

La sfârşitul întâlnirii am oferit fiecărei participante prezente câte un pachet constând în: o cărticică, “Scrisoarea de dragoste a Tatălui pentru tine”, ciocolată, absorbante şi săpun.

A fost un timp binecuvântat în care am simţit mâna Domnului la lucru!

„Eu, Domnul, Te-am chemat ca să dai mântuire şi Te voi lua de mână, Te voi păzi şi Te voi pune ca legământ al poporului, ca să fii Lumina neamurilor, să deschizi ochii orbilor, să scoţi din temniţă pe cei legaţi şi din prinsoare pe cei ce locuiesc în întuneric.” Isaia 42:6-7

Scaeon Larisa, 

Biserica Penticostala “Betel” Arad

 

 

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit