Se pot implica și stiliștii ?

Dacă frumusețea unei lucrări constă în diversitatea ei, atunci, cu siguranță lucrarea cu persoanele private de libertate este una frumoasă. Așadar, în data de 26 octombrie, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla, Secția Exterioară Cluj, a avut loc încheierea de proiect ”Izvorul Vieții”, care s-a derulat prin implicarea mai multor voluntari din diferite culte din Cluj.

Încheiere proiect ”Izvorul vieții”

O zi deosebită și așteptată de cele 15 femei private de libertate din Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla, Secția Exterioară Cluj, a fost data de 21 septembrie, când, după trei luni de cursuri a venit și timpul pentru finalizarea lecțiilor parcurse.

Rechizite pentru Penitenciarul Aiud

Fundația Rescue a donat rechizite Penitenciarului Aiud pentru a ajuta persoanele închise care acum luptă pentru o a doua șansa.

Încheiere proiect ”O femeie după inima lui Dumnezeu”

În perioada Februarie-Mai, în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Gherla, Secția Exterioară Cluj, s-a derulat proiectul intitulat: ”O femeie după inima lui Dumnezeu”.

Finalitate proiect ”Creație Florală”

Luna sfârșitul lunii Martie s-a încheiat proiectului ”Creație florală” prin vizitarea unui grup de șapte familii de etnie rromă care aveau în jurul lor peste 20 de copii.

Proiect ”Tineri pentru misiune”

În perioada Octombrie 2015-Aprilie 2016, împreună cu tineri din organizația ”Tineri pentru misiune” derulăm un proiect destinat nevoilor cu care se confruntă persoanele private de libertate din Penitenciarul Targu Mures.

Finalizarea proiectului ”Biruitoare sau Invinsă”

În data de 28 Martie 2016 a avut loc sesiunea festivă de încheiere a proiectului ”Biruitoare sau Invinsă” derulat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla, Secția Exterioară Cluj.

Finalizare program ”Oameni cu o purtare demnă”

Alături de beneficiarii noștrii, am trăit și noi bucuria festivității de încheiere a programului ”Oameni cu o purtare demnă ”. Astfel, în 2 Martie, după 4 luni de cursuri în care pe cele 4 secții ale Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud am înregistrat o prezență de peste 60%, am putut înmâna diplome unui număr semnificativ de absolvenți.

Atelier de creatie

Rescue impreuna cu voluntari din Zalau si Jibou in colaborare cu Penitenciarul Tg. Mures, realizeaza in perioada Octombrie –Decembrie, un proiect social avand ca obiectiv ajutorarea unei familii defavorizate .

Incheierea proiectului Atelier Vocal Muzical

Incheierea proiectului Atelier Vocal Muzical a avut loc la Biserica Penticostala Elim Cluj in data de 11 octombrie 2015 prin sustinerea unui concert si recital de poezie.

Finalizarea proiectului ”HANDMADE ART”

In data de 25 septembrie la sediul fundatiei, am organizat festivitatea de incheiere a proiectului ”Handmade art” care a avut loc pe o perioada de trei luni in penitenciarul Gherla Sectia Exterioara Cluj-Napoca, cu un numar de 13 persoane private de libertate.

Finalizare program ”Oameni cu o purtare demnă”

Începutul anului 2015 a fost și începutul unui nou program desfășurat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud. Pe parcursul a patru luni de zile ne-am propus să înțelegem ce este demnitatea, valoarea ei și modul în care poate fi ea dobândită.

Incheiere curs “Adevarata valoare a femeii in societate”

La sfarsitul cursului “Adevarata valoare a femeii in societate”, am dorit sa recompensam participantele intr-un mod deosebit. Astfel in data de 03 aprilie, la sediu fundatiei, intr-un cadru prietenesc, familiar, am organizat premierea celor care cu sarguinta si rabdare au ajuns pana la final.

Incheierea proiectului ”A educa pentru a restaura”

In data de 03 aprilie, la incheierea cursului ”A educa pentru a restaura” am organizat o festivitate de premiere si decernare a diplomelor pentru absolvente, femei private de libertate de la Sectia Exterioara Cluj a Penitenciarului Gherla. Ceremonia a avut loc la sediu fundatiei Rescue, cele 14 participante au privit aceasta iesire ca o recompensa pentru eforturile lor.
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit