Ziua varstnicilor in Penitenciarul Aiud

Data de 1 octombrie este cunoscuta ca Ziua internationala a varstnicilor, iar cu aceasta ocazie Fundatia Umanitara Rescue impreuna cu voluntari din Biserica Oastea Domnului, Jibou si Zalau si Biserica Harul, Zalau am sarbatorit acest eveniment impreuna cu 25 de persoane private de libertate cu varste cuprinse intre 60 si 70 de ani, din Penitenciarul Aiud.

0 comment
(0 votes)
Ziua varstnicilor in Penitenciarul Aiud

Data de 1 octombrie este cunoscuta ca Ziua internationala a varstnicilor, iar cu aceasta ocazie Fundatia Umanitara Rescue impreuna cu voluntari din Biserica Oastea Domnului, Jibou si Zalau si Biserica Harul, Zalau am sarbatorit acest eveniment impreuna cu 25 de persoane private de libertate cu varste cuprinse intre 60 si 70 de ani, din Penitenciarul Aiud.

Programul a cuprins cantece si discutii libere in jurul unor platouri cu sandwich-uri, prajitura, cozonac alaturi de suc si cafea.

La sfarsitul programului am oferit fiecarui participant un cadou constand in: sapun, pasta de ras, aparat ras unica folosinta, hartie igienica, tricou, plic timbrat si literatura crestina.

Multumim Domnului pentru oportunitatea de a petrece cateva ore alaturi de aceste persoane, Penitenciarului Aiud, fratilor din Danemarca, Fundatiei Seer, jurnalistei Anca Brasfalean de la Radio Vocea Evangheliei, surorii Lidia Sfechis precum si voluntarilor implicati.

 

La aceasta intalnire, pe langa faptul ca mi-am indeplinit din datoriile prezente in Matei 25:35 si 36 care spun: ,,Caci am fost flamand, si Mi-ati dat de mancat; Mi-a fost sete, si Mi-ati dat de baut,  am fost in temnita, si ati venit pe la Mine'' , am  avut oportunitatea si de a le impartasi participantilor Vestea Buna.

Am socializa cu ei, am acolo pentru ei, pentru a le asculta frustrarile si ofurile.

Totdeauna, o astfel de vizita la penitenciar imi da o stare de liniste interioara si o bucurie aparte, pe care nu multe locuri pot sa mi le ofere.”

 

Magdalena Salajan, Biserica Oastea Domnului Zalau

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit