×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 253

Iesire in comunitate

Fundatia Umanitara Rescue desfasoara din anul 2012 in Penitenciarul Targu Mures diferite activitatii sociale, moral-educative si religioase impreuna cu voluntari din diverse institutii si organizatii.
0 comment
(0 votes)
Iesire in comunitate
Proiectul de activitate moral religios „ Sarbatorile de iarna, prilej de bucurie in familie” Fundatia Umanitara Rescue desfasoara din anul 2012 in Penitenciarul Targu Mures diferite activitatii sociale, moral-educative si religioase impreuna cu voluntari din diverse institutii si organizatii. Una dintre acestea este si biserica locala Rugul Aprins, care s-a implicat activ in programele noastre. La initiativa si invitatia bisericii in data de 05 decembrie 2015 am participat cu sapte persoane private de libertate la un program moral religios, in localul bisericii. Prin acesta activitate am dorit sa facilitam: - integrarea persoanelor private de libertate in familie si societate; - accesul la resurse pentru consilierea și corectărea celor care - conștientizează nevoia unei schimbări lăuntrice și doresc acest lucru; - posibilitatea îmbunătăţirii nivelului de cunoştinţe generale ale persoanelor private de libertate; - participărea deţinuţilor la activităţile cu specific educativ; - descoperirea individuala a speranței pentru un nou început. De asemenea vrem sa conștientizăm amprenta pe care faptele omului le au asupra acestuia și în consecință să identificăm faptele care produc o degradare a demnității și respectului de sine și să le schimbăm. Scopul principal al acestei activitati consta in incurajarea si motivarea beneficiarilor in vederea reintegrarii eficiente si benefice atat in societate, cat si in familie. De aceea am invitat si familiile acestora: parinti, sotii si copii. In incheierea programului am servit masa impreuna cu enoriasii si detinutii cu familiile lor. Timp de doua ore acestia s-au bucurat de prezenta celor dragi. Pana la urma cu totii am avut de castigat; membrii bisericii au avut prilejul de a fi folositori celor aflati in detentie iar familliile au petrecut un timp bun, de calitate.
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit