Celebrarea ”Zilei Internationale a Familiei”

Luna aprilie a fost o perioada de mare bucurie și mângâiere pentru mamele care au participat la proiectul ”Femei după inima lui Dumnezeu”, derulat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla, Secția Exterioară Cluj.
0 comment
(0 votes)
Celebrarea ”Zilei Internationale a Familiei”
Luna aprilie a fost o perioada de mare bucurie și mângâiere pentru mamele care au participat la proiectul ”Femei după inima lui Dumnezeu”, derulat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla, Secția Exterioară Cluj. Am profitat de evenimentul național ”Ziua Familiei” și ca parte a acestui proiect am dorit să facem posibilă întâlnirea dintre mamele private de libertate cu copiii lor, care fie au rămas în grija familiei, fie au fost plasați în grija statului. Prin generozitatea unui grup de voluntari din Biserica Baptistă ”Elim”, Cluj Napoca, am reușit să acoperim costurile de deplasare a acestor copii care au fost aduși din Huedin, Hunedoara, Cluj, Cugir și Târgu Mureș. Întâlnirea a avut loc în sala de vizite a Penitenciarului Gherla, unde familiile si copiii acestor femei s-au bucurat de șansa reîntâlnirii. Deși întâlnirea a durat doar 3 ore, deținutele au dorit să țină un program de cântare creștină pentru familiile lor. Domnii Adrian Alb și Lucian Vonica au avut un cuvânt de încurajare pentru toti, iar programul întregii întâlniri a adus o mare bucurie tuturor celor prezenți. Mulțumim și de această dată voluntarilor noștrii care sacrifică din timpul și resursele lor pentru ca astfel de evenimente să fie posibile. Nu dorim nimic altceva decât ca familiile celor încarcerati să regăsească pacea și armonia pe care o poate da Dumnezeu.
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit