„Ce minunat Dumnezeu avem!”

Ce minunat Dumezeu avem! Sunt fericit ca am partasie cu voi, cuvintele pe care mi le scrieti imi fac inima si mintea sa graviteze in jurul Mantuitorului, Mijlocitorului Isus. Stiu ca nu m-am apropiat de ceea ce pot vedea sau atinge, stiu ca „m-am apropiat de Biserica Celor Intai nascuti, de Isus, Mijlocitorul legamantului celui nou” (Evrei 12:23, 24), de Cel care are solutii la toate problemele si necazurile mele.

25 Mar 2015 0 comment
(0 votes)
 

Ma bucur ca fac parte dintre aceia care au credinta pentru mantuirea sufletului. (Evrei 10:39)


„Si credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad” (Evrei 11:1) Prin credinta Ii sunt placut Lui, Il iubesc si Ma iubeste.”Caci cine se apropie de Dumnezeu trebuie sa creada ca El este si ca-i rasplateste pe cei ce-L cauta.” (Evrei 11:6)

Prin credinta, ca El este Solutia la problemele mele, vin inaintea Lui, prin Isus, facandu-L partas la starea mea, fiind convins de Dragostea Lui si ca ajutat fiind de El voi gasi Calea cea dreapta mergand in Lumina.

Sa nu uitam ca suntem copiii lui Dumnezeu si cine-i nascut din El traieste in neprihanire, Il iubeste si-I urmeaza Caile.

Imi place Psalmul 16: „Pazeste-ma Dumnezeule caci in Tine ma incred...imi vei arata cararea vietii, inaintea Fetei Tale sunt bucurii nespuse si desfatari vesnice la dreapta Ta.”

Ce frumos este si Psalmul 5: „Dimineata eu imi indrept rugaciunea spre Tine si astept.”

Revin la Psalmul 16 si-l transform putin la versetul 7: „Eu, George Il binecuvintez pe Domnul care ma sfatuieste caci pana si noaptea imi da indemnuri inima.”

Cu mult drag in Hristos,

 

George P.- Penitenciarul Braila

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit