Numai puterea Cuvantului Lui poate schimba inimile si vietile celor aflati in detentie

Ma numesc Francisc U, sunt nascut in 23.09.1976 in Timisoara si am crescut de la nastere in crese si case de copii din tara. Sunt condamnat la 10 ani de detentie pentru felul meu desert de umblare si pentru multe alte lucruri pe care nu trebuia sa le fac cand am fost liber.

25 Mar 2015 0 comment
(0 votes)
 

Am executat aproximativ 3 ani de detentie in cele mai odioase penitenciare din Romania, si acum pot sa spun ca dau slava si lauda Dumnezeului nostru pentru toata grija si dragostea ce si-o arata fata de mine si de cei care sunt ai Lui cu adevarat. 

Acum constientizez ca nimic nu este o intamplare cu fiecare suflet care este aici in detentie; Dumnezeu are un scop, un plan bine definit. Numai puterea Cuvantului Lui poate schimba inimile si vietile celor aflati in detentie. Ma bucur tare mult de partasia care o am cu dvs, cu oaspetii din Danemarca si cu grupul de tineri care canta de fiecare data cand veniti aici la penitenciar si imi doresc sa nu se termine niciodata acest lucru atata timp cat voi mai sta aici. Mesajele, marturiile si cantecele mi-au miscat inima pana la lacrimi. Va multumesc in Numele Domnului Isus pentru dragostea si afectiunea pe care ne-o aratati si doresc sa primiti toate binecuvantarile ceresti.

In aceasta viata plina de desertaciune, cel mai important lucru pentru mine este ca l-am ales pe Domnul Isus sa imi fie Domn si cel mai bun prieten, care nu se schimba niciodata. Stiu ca cel mai de pret lucru pe care il pot pastra totdeauna in inima si pe care nimeni nu mi-L poate lua, este Dumnezeu. Fie ca samanta credintei care este in inima mea sa aduca rod, sa imi dea o vorbire cu duh de blandete, indelunga rabdare, sa raspund cu dragoste la ura.

Fagaduinta Domnului se va implini; Domnul vine! Fie ca Harul Domnului si Mantuitorului nostru Isus Cristos sa ne daruiasca pacea si iubirea intre noi, dorinta sincera de mantuire, sa mergem in fiecare zi biruitori in marea batalie care se da pentru mantuirea sufletelor noastre, rastignind si ingropand pentru totdeauna ignoranta, egoismul, ura, vrajba si toate celelalte faradelegi care ameninta fiinta noastra.

Multumiri fie aduse lui Dumnezeu care ne poarta in carul Sau de biruinta in Cristos pentru ca ne da putere sa infruntam provocarile si poverile zilei. Ma rog pentru dvs - cei de la fundatie, cei din Danemarca si pentru voluntarii implicati in evanghelizari ca Domnul Isus sa va dea putere si biruinta sa mai veniti pe la noi pentru a ne aduce mesajul din partea Domnului Isus. Vreau sa corespondez in continuare cu dvs prin scrisori pentru a primi imbarbatare.

         Cu dragoste frateasca,

Francisc U.

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit