M-a cuprins o atat de mare dragoste de Cuvant

Bunul Dumnezeu sa te binecuvinteze in toate zilele, daruindu-ti sanatate, putere in credinta si tot binele, pentru suflet si pentru trup in toate zilele. Am primit doua mari bucurii de la tine : una a fost insasi scrisoarea ta si a a doua vestea ca fratele nostru, pentru mine necunoscut ochilor dar cunoscut sufleteste se simte mai bine cu sanatatea.

25 Mar 2015 0 comment
(0 votes)
 

Ma rog pentru el, si pentru ca bunul Dumnezeu sa-i ajute in necazul sau.


In Ioan 16:23-24, Domnul Isus ne indeamna ca in numele Lui sa cerem Tatalui Ceresc si vom primi. Atat de mare adevar este spus aici incat ma intreb: cum de nu pot unii sa vada si sa simta ca bunul Dumnezeu ne-a fost, ne este si ne va fi intotdeauna sprijinitorul nostru, caci toti am avut parte de marea lui milostenie si iubire pe care ne-o poarta.

M-a cuprins o atat de mare dragoste de Cuvant, incat si noaptea citesc sa inteleg si intelegand sa aplic in viata aceasta scurta, care ne-a fost daruita de bunul Dumnezeu, toate sau aproape toate, caci nu pot fi perfect intr-o lume imperfecta si nici curat intr-o lume atat de murdara. Dar ma rog cu sufletul plangand bunului Dumnezeu sa-mi dea puterea de a razbate, puterea credintei sa imi fie marita si ajutata de acum si pana ma voi sfarsi. Nu mai vad acum ca si inainte, ca durerile, bolile, necazurile si saracia in care ma zbat, nu mai cred ca Domnul mi le-a dat, ci rautatile, greselile si necredinta mea mi le-au adus in viata. Eu sunt cel care am gresit fata de Cel ce m-a creat, nu I-am cerut ajutorul ce numai El putea sa mi-l dea, am muncit pe branci pentru a aduna avere aici pe pamant, de care acum nu mai am parte, in schimb ar fi trebuit sa ma ingrijesc de adunarea averii celei nepieritoare. Rog acum pe bunul Dumnezeu sa-mi ierte greselile pe care le faceam atunci cand nu Il cunosteam si am credinta ca ma va ajuta in lupta pe care o duc impotriva a tot ceea este rau. 

 

 M. M. -Penitenciarul Colibasi

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit