Pacatul si efectele lui distructive

In data de 23 aprilie 2013 un grup de 5 tineri din Biserica Penticostala Elim Cluj-Napoca insotiti de fratele pastor Nicu Cristea si fratele Gog Daniel, am urcat nerabdatori in masini pentru a merge in vizita la penitenciarul din Aiud. 

Pacatul si efectele lui distructive

In data de 23 aprilie 2013 un grup de 5 tineri din Biserica Penticostala Elim Cluj-Napoca insotiti de fratele pastor Nicu Cristea si fratele Gog Daniel, am urcat nerabdatori in masini pentru a merge in vizita la penitenciarul din Aiud. Pe langa entuziasmul tineretii, buna dispozitie si dorinta de slujire au fost sporite de soarele care se inalta tot mai sus pe cer. In sfarsit a venit primavara!

Animati de dragostea pentru Domnul Isus din inimile noastre, cat si gandul ca o sa ne revedem cu prietenii nostri aflati in detentie drumul ni s-a parut cateva minute….Asadar am ajuns la penitenciar. Detinutii erau deja prezenti in sala si ne asteptau. Cativa dintre ei ne priveau nedumeriti pentru ca participau pentru prima data la programul nostru. Dupa ce am cantat cu ravna cantarea “O inima curata Doamne” fratele Gog ne-a vorbit despre neprihanire si sfintenie. Apoi fratele  pastor Nicu Cristea a impartasit cateva ganduri legate de procesul  si scopul suferintelor Domnului Isus. Ne-a vorbit despre pacatul invidiei reliefat prin exemple concrete din Scriptura. De asemenea el a accentuat faptul ca Mantuitorul  ne poate reabilita vietile si elibera de acest pacat  care are efecte atat de distructive, desi este de multe ori ignorat.

In final am mai cantat inca o data cu bucurie  ‘’O inima curata Domane” pentru a ne exprima dorinta de a avea inima nepatata si de a ni se implementa melodia in memorie.

Dupa ca am servit suc si prajitura ne-am luat ramas bun de la prietenii nostri detinuti si ne-am reintors la lucrurile cotidiene.

Domnul sa ne tina in harul Sau pana la urmatoarea revedere.

Mija Mihaela

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit