Vizită în Târgu Mureș

Nici de data aceasta nu am trecut pe lângă posibilitatea de a ne implica în viața celor privați de libertate, astfel, în data de 11 iunie, un grup de 5 voluntari din județul Cluj, împreună cu pastorul Romeo Popan și domnul Pop Constantin, a vizitat Penitenciarul din Târgu Mureș.
Vizită în Târgu Mureș
Nici de data aceasta nu am trecut pe lângă posibilitatea de a ne implica în viața celor privați de libertate, astfel, în data de 11 iunie, un grup de 5 voluntari din județul Cluj, împreună cu pastorul Romeo Popan și domnul Pop Constantin, a vizitat Penitenciarul din Târgu Mureș. La întâlnire au fost prezenți 30 de deținuți, unde într-o atmosferă nu doar de socializare ci și de deschidere sufletească, s-a vorbit despre posibilitatea unei șanse noi pe care o poate primi orice om. Există Cineva care poate șterge tragedia trecutului și poate pune în loc frumusețea viitorului, în loc de apăsare poate oferi speranță. Toți cei prezenți au primit și câte un plic timbrat pentru a putea scrie familiilor și celor dragi. Este privilegiul nostru ca în mijlocul atâtor lucruri care trec, să ne putem opri și să învestim în singurul lucru care contează, ființa umană
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit