Eveniment duhovnicesc în Penitenciarul Cluj

Un eveniment cu totul deosebit a avut loc în data de 16 iunie, în Penitenciarul de Maximă Siguranță, Secția Exterioară Cluj. Astfel, un grup de femei credincioase din Biserica Penticostală Speranța, Cluj Napoca, a adus o puternică și emoționantă încurajare la aproape 100 de femei private de libertate.
Eveniment duhovnicesc în Penitenciarul Cluj
Un eveniment cu totul deosebit a avut loc în data de 16 iunie, în Penitenciarul de Maximă Siguranță, Secția Exterioară Cluj. Astfel, un grup de femei credincioase din Biserica Penticostală Speranța, Cluj Napoca, a adus o puternică și emoționantă încurajare la aproape 100 de femei private de libertate. Așadar, familia Dolha: David, Lidia și Angel, prin cântările lor, au ridicat sufletul apăsat al acestor femei, iar sora Nastasia Ciubăncan a adus o puternică încurajare, mărturisind modul în care rugăciunile ei au fost ascultate și Dumnezeu a vindecat-o de boala cancerului. Parte a acestui grup a fost și sora Roman Gabriela, al cărei soț a fost un infractor care l-a întâlnit pe Dumnezeu. Dânsa a împărtășit întregului grup experiența ei, experiența a ceea ce înseamnă să fii căsătorită cu un infractor, să trăiești traumele necazurilor și problemelor pe care o astfel de viață o poate aduce, dar, a putut mărturisi și ceea ce a schimbat Dumnezeu în casa ei, în urma întâlnirii care a avut loc între soțul ei și Dumnezeu și viața nouă pe care o au ei împreună. Bucuria pe care oamenii transformați de Dumnezeu o aduce celor aflați în necaz este deseori baza necesară pentru schimbarea în bine a celor care fiind la răspântii, nu știu încotro să o apuce. Suntem mulțumitori și ne dorim ca astfel de evenimente să fie tot mai dese în penitenciarele din România.
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit