Voluntari la Cluj

După cum lumina trebuie să lumineze iar sarea trebuie să dea gust, tot așa, creștinii trebuie să fie o mărturie pentru semenii lor. În acest scop, în data de 07 octombrie, un grup de voluntari format din credincioși din Bistrița și din Cluj, a vizitat Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla, Secția Exterioară Cluj.
Voluntari la Cluj
După cum lumina trebuie să lumineze iar sarea trebuie să dea gust, tot așa, creștinii trebuie să fie o mărturie pentru semenii lor. În acest scop, în data de 07 octombrie, un grup de voluntari format din credincioși din Bistrița și din Cluj, a vizitat Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla, Secția Exterioară Cluj. Grupul țintă a fost format din peste 120 de femei private de libertate care au avut ocazia nu numai să socializeze, nu numai să interacționeze cu alte persoane, cât și să audă mesajul chemării la mântuire și să simtă chemarea plină de dragoste a Domnului Isus Hristos. Cei zece voluntari prezenți au pregătit și 150 de cadouri constând în obiecte de igienă personală, astfel că toate femeile prezente, cât și alte femei care fiind reținute de alte activități nu au putut participa la program, au primit aceste atenții din partea voluntarilor noștrii. Suntem mulțumitori pentru întregul efort pe care îl depun, atât voluntarii fundației, cât și cadrele penitenciarelor, pentru a aduce lumină și sare în viața acelor care sunt în întuneric și nu au prins încă gustul adevăratei vieți.
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit