×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 253

Ridicarea greutatiilor

In data de 24 August 2015 , Fundatia Rescue a organizat in penitenciarul Aiud vizita unei echipe de misionari din echipa TAUGH TALK din Anglia. Lucrarea lor e una mai neconventionala.
0 comment
(0 votes)
Ridicarea greutatiilor
In data de 24 August 2015 , Fundatia Rescue a organizat in penitenciarul Aiud vizita unei echipe de misionari din echipa TAUGH TALK din Anglia. Lucrarea lor e una mai neconventionala, citez de pe siteul lor : ”Tough talk este o organizatie de caritate dedicata vestirii Evangheliei Domnului Isus intr-un mod informal care se adreseaza oamenilor care nu ar participa la un program obisnuit in biserica. Echipa noastra e formata din fosti sportivi, huligani din galeriile de fotbal, recuperatori, etc, care si-au schimbat vietile si au intors spatele trecutului lor. Multi din echipa au fost halterofili. Cei din echipa l-au primit pe Dumnezeu in vietile lor si acum simt nevoia de a impartasi experienta cu alti oameni, sperand ca acestora le va fi de ajutor. Mesajul sperantei ajunge astfel la oameni din toate categoriile si varstele.” Astfel dimineata la ora 10 pe terenul de sport al unitatii echipa formata din Arthur White, fost campion mondial de haltere, Ian McDowall campion de culturism si altii, au vorbit in fata a mai mult de 150 de detinutilor despre experienta vietii lor. Cum din oameni de succes, cu familii, unii cu afaceri de milioane de dolari, au ajuns sa nu mai aiba nimic. Unii din cauza consumului de steroizi si mai apoi droguri, altii si din cauza unor cariere de infractori in paralel cu viata sportiva au pierdut tot dar au ajuns sa il cunoasca pe Dumnezeu. Acum traiesc diferit in legalitate, au vieti implinite si doresc ca sa impartaseasca si altora bucuria si pacea in urma intalnirii cu Dumnezeu. Discursurile au fost intrerupte de scurte momente muzicale dar si de demonstratii de Power lifting si culturism pe banca si cu greutatile aduse de ei care la sfarsit au fost donate unitatii de penitenciar din Aiud. De un real succes s-a bucurat si concursul de impins culcat cu bara la piept dintre detinuti. De asemenea la sfarsit prietenii englezi au donat 150 de pachete cu obiecte de igiena personala precum si carti crestine . Credem ca misiunea lor a avut un impact in vietile multora si speram sa lucram cu ei si in continuare.
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit