×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 253

Hand Made Art

In cadrul proiectului “Handmade Art”, am organizat o expozitie cu obiectele care au fost realizate de catre femeile private de libertate de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Gherla, Sectia Exterioara Cluj Napoca.
0 comment
(0 votes)
Hand Made Art
In cadrul proiectului “Handmade Art”, am organizat o expozitie cu obiectele care au fost realizate de catre femeile private de libertate de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Gherla, Sectia Exterioara Cluj Napoca. Expozitia a avut loc pe durata a trei zile, incepand cu data de 22 septembrie 2015, in holul Bibliotecii Judetene Octavian Goga. In deschidere a vorbit managerul bibliotecii, doamna Sorina Stanca care a avut cuvinte de apreciere la adresa proiectului si a celor implicati, subliniind totodata necesitatea implicarii societatii civile in absorbtia ulterioara a persoanelor aflate in detentie. Doamna Lidia Stan, coordonatoarea proiectului, a vorbit despre valoarea investitiei in oameni, importanta muncii in echipa, precum si despre bucuria petrecerii unui timp creativ impreuna cu cei implicati, (reprezentantii fundatiei, personalul din penitenciar, voluntarii si femeile private de libertate). Au fost prezenti si educatori din cadrul penitenciarului,domnul Alexandru Lucaciu si doamna Hortensia Motoc au adresat multumiri fundatiei Rescue pentru colaborarea de lunga durata, care reprezinta o resursa pentru serviciul educativ. Importanta proiectului este data si de faptul ca exponatele vor fi valorificate, iar cu banii obtinuti fundatia Rescue va cumpara rechizite scolare pentru aproximativ 40 de copii cu parinti aflati in detentie . Asa cum a specificat si presa, “ detinutele din penitenciar isi vand lucrarile de arta pentru a isi ajuta copiii “ . Detinutele vand lucrari de arta-- Vezi Am fost onorati de prezenta unui numar considerabil de invitati, prieteni si colaboratori, precum si de prezenta mass-mediei locale
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit