Proiectul “IERTATĂ ȘI ELIBERATĂ”

Începând cu luna Iulie a anului 2016, Fundația Rescue efectuează un nou proiect în Penitenciarul Gherla Secția Exterioara Cluj intitulat ”Iertată și eliberată” cu un grup de 14 femei private de libertate
Proiectul “IERTATĂ ȘI ELIBERATĂ”
Proiectul “IERTATĂ ȘI ELIBERATĂ” Începând cu luna Iulie a anului 2016, Fundația Rescue efectuează un nou proiect în Penitenciarul Gherla Secția Exterioara Cluj intitulat ”Iertată și eliberată” cu un grup de 14 femei private de libertate. Programul are forma unui studiu de grup având ca bază un curs din cartea „DU-TE ÎN PACE scrisă de autoarea Cherie Fresonke, ce conține 14 părți ce vor fi studiate în 16 săptămâni. Temele cuprinse în acest curs sunt următoarele: Întâlnirea 1- Întâlnire introductivă Întâlnirea 2 – Recunoaștere Întâlnirea 3 –Gândurile, totul începe cu un gând. Cum afectează viața noastră și cum putem să schimbăm: cum gândim- la ce gândim Întâlnirea 4 – În căutarea liniștii interioare- Cum putem să obținem PACE Întâlnirea 5 – Iertarea nu e opțională Întâlnirea 6 – Biruința cere sacrificii Întâlnirea 7 – Vindecarea Inimii Întâlnirea 8 – Cineva a plătit ca tu să ai PACE Întâlnirea 9 – Cum putem să avem armonie în trup și suflet Întâlnirea 10 – Păcate ascunse care elimină pacea Întâlnirea 11 – Căința- recunoaștere Întâlnirea 12 – Valoarea ta e în Hristos Întâlnirea 13 – Singur, dar având pace Întâlnirea 14 – Îndurarea lui Dumnezeu este nemărginită Întâlnirea 15 – Recapitulare totală Întâlnirea 16 – Festivitatea de încheiere Prin studierea acestui curs, participantele au ocazia de a-şi descoperi deficienţe ale caracterului şi comportamentului şi sunt provocate să lucreze la modelarea acestora. Acestea sunt îndemnate să citească materialele puse la dispoziție pentru a descoperi caracterele puternice şi integre ale unor femei cărora credinţa le-a schimbat viaţa şi au devenit oameni de succes fiind motivate să ia decizii importante pentru a trăi o viaţă echilibrată şi demnă. De asemenea sunt provocate să înceapă un proces de schimbare în bine, de iertare și de renunțare la vechile obiceiuri, un proces durabil dar care merită început și care în alte cazuri asemănătoare, a dat roade bune și vizibile.
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit