Prima intalnire in cadrul Proiectului ”Learning and Healing Through Expression”

In perioada 6 -11 noiembrie 2011 am organizat la Cluj-Napoca prima intalnire in cadrul Proiectului European Lifelong Learning Grundtvig : ”Learning and Healing Through Expression”. La intalnire am participat 16 specialisti in educatia adultului in scoli, penitenciare si organizatii nonguvernamentale  din cele 5 organizatii partenere  in proiect din Italia, Finlanda si Grecia.

Prima intalnire in cadrul Proiectului ”Learning and Healing Through Expression”

In perioada 6 -11 noiembrie 2011 am organizat la Cluj-Napoca prima intalnire in cadrul Proiectului European Lifelong Learning Grundtvig : ”Learning and Healing Through Expression”.
            La intalnire am participat 16 specialisti in educatia adultului in scoli, penitenciare si organizatii nonguvernamentale  din cele 5 organizatii partenere in proiect din Italia Finlanda si Grecia. Intalnirea a avut ca scop cunoasterea participantilor si a organizatiilor de provenienta, discutarea proiectului, a planului de lucru si a rezultatelor, stabilirea implicarii fiecaruia in proiect, discutarea produselor si rezultatelor proiectului precum si planificarea activitatilor viitoare si a urmatoarelor intalniri.
            Pe langa sesiuni de lucru in cadrul proiectului intalnirea a cuprins si vizite de lucru in Penitenciarul Aiud unde participantii am obtinut informatii despre sistemul de detentie roman, despre conditiile de detentie, despre activitatile cu scop educativ realizate in penitenciar si au avut posibilitatea sa realizeze o paralela intre sistemul de penitenciar romanesc si cel din tara de origine. De asemnea am realizat o vizita de lucru la Scoala Nicolae Titulesc din Cluj-Napoca unde am facut schimb de informatii privind sistemul educational din Romania  si comparatii cu sistemele educationale din tarile de origine ale partenerilor.
            O poarte importanta in cadrul intalnirii a avut-o si schimbul cultural, astfel impreuna cu participantii am vizitat orasul si obiective turistice din Cluj-Napoca precum si Salina Turda.
            Putem concluziona ca intalnirea a fost una reusita, am creat premizele unei colaborari fructuase pe viitor, am stabilit implicarea  fiecarui partener in proiect, activitatiile viitoare si termenele limita, am stabilit data urmatoarelor intalniri, am clarificat aspectele referitoare la comunicarea intre parteneri si nu in ultimul rand am creat o atmosfera prietenoasa intre parteneri.

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit