Întâlnire cu Tinerii – Aiud

În luna Februarie, lună numită ”Luna Dragostei”, Fundația Rescue alături de alți voluntari au vizitat câțiva tineri din Penitenciarul de Maximă Siguranță din Aiud unde s-a vorbit despre Dragostea lui Dumnezeu.
0 comment
(0 votes)
Întâlnire cu Tinerii – Aiud

Voluntari ai Fundației Rescue din Bisericiile Relevant, Cluj-Napoca și Adoratio, Florești împreună cu reprezentanți ai fundației au vizitat 23 de tineri încarcerați la Penitenciarul Aiud, cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani.

Deoarece în luna Februarie cu toții vorbesc despre dragoste, despre iubire, cei care au vizitat Penitenciarul au hotărât să abordeze același subiect arătând tuturor dragostea lui Dumnezeu.

Programul s-a desfășurat în 3 părți: în prima parte a vorbit un reprezentant al penitenciarului Aiud iar în a doua parte a programului voluntarii au cântat și au avut un mesaj despre ce înseamnă cu adevărat dragostea care are un înțeles mai profund decât cel care ne este prezentat în viața cotidiană. Mesajul s-a bazat pe textul din cartea 1 Corinteni, capitolul 13. Iar la final, aproximativ o oră, s-a servit pizza și suc și voluntarii au încercat să socializeze cu tinerii care au venit la eveniment.

Alături de cei 14 voluntari, ne-am rugat pentru băieții prezenți, ca Dumnezeu să le schimbe gândirea pentru a avea un altfel de viitor!

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit